Referenties

Merpa helpt Toshiba Medical Systems de juiste keuzes maken

Merpa Datahousing Consultancy heeft Toshiba Medical Systems geholpen bij de realisatie van een nieuw, Europees rekencentrum. Van de inventarisatie tot en met de uiteindelijke oplevering. lees over Merpa's aanpak bij de nieuwbouw van het dataacenter (pdf).

Technisch projectmanagement van Merpa staat als een huis

Merpa Datahousing Consultancy heeft voor verschillende relaties van D/Dock Design Development, zoals SNS REAAL en TomTom International, uiteenlopende datacenter projecten uitgevoerd. In alle projecten heeft Merpa volgens de opdrachtgevers uitstekend werk geleverd. Bovendien vond de oplevering plaats binnen de planning en binnen het budget. lees hoe het projectmanagement heeft plaats gevonden (pdf).

IT-verhuizing bij Volkswagen Pon FS succesvol verlopen

Merpa heeft Volkswagen Pon Financial Services geholpen om 300 server systemen en 70 applicaties te verhuizen naar de nieuwe locatie. Lees in de pdf hoe de datacenter verhuizing heeft plaats gevonden.

IT-Uitwijkplan voor Volkswagen Pon FS afgerond en geaudit door KPMG

Merpa heeft voor Volkswagen Pon Financial Services het IT-Uitwijkplan geschreven zodat bij een ernstige calamiteit de business gewaarborgd is en blijft. Lees meer over de diensten van Merpa op deze website.